Meny
Forside
Utstilling

Galleriet
Thor Erdahl
Inger Anne Nyaas

Kabelvåg
Kontakt oss
Linker

Galleri lille Kabelvåg

galleri 04.06.06

Galleriet ligger ved torget i Kabelvåg og ble åpnet 4.juni i 2006. I galleriet kan du se arbeider av galleriets eiere, maleri og grafikk av Thor Erdahl og tekstil av Inger Anne Nyaas. Det vises også arbeider av gjesteutstillere, du kan oppleve konserter, se film, delta på foredrag og møter. Galleriet skal være et aktivt sted for lokalbefolkning og besøkenede.

Galleriet har fem utstillingsrom og et grafisk verksted. Det er tegnet av Tore Skjeseth. Utstillingsrommene har ulik karakter, størrelse og takhøyde. Det gir mulighet til ulike typer utstillinger og aktiviteter. I perioder vil det være mulig å få et innblikk i den grafiske trykkeprosessen i grafikkverkstedet. Det legges vekt på et godt samarbeid med grunnskolene og de videregående skolene i regionen, Lofoten folkehøyskole og Nordland Kunst og filmskole.

I sommersesongen er galleriet åpent alle dager og i vinterhalvåret er det åpent i helgene. Har du ikke anledning til å komme i åpningstiden og ønsker å besøke galleriet er det bare å ta kontakt. Lokalene leies ut til andre kunst og kulturrelaterte virksomheter som for eksempel; konserter, forelesninger, møter, kurs, seminarer og selskaper.

 


Besøksadresse:
Galleri lille Kabelvåg
Torget
8310 KABELVÅG

 


utsillinger paa galleri lille kabelvaag

 

post@lillekabelvaag.no

Nettklikk