Meny
Forside
Utstilling
Galleriet
Thor Erdahl
Inger Anne Nyaas
Kabelvåg
Kontakt oss
Linker

English


Årskort

Africa Now

I forbindelse med FN- dagen og Internasjonal uke 27. – 31. oktober, åpner en spennende utstilling med afrikansk samtidskunst på Galleri lille Kabelvåg.
Utstillingen åpner fredag 24. oktober kl. 20.00. Kunstnerene Elias Jengo og Riziki Joseph Kateya, Tanzania og Bertiers Joseph Mbatia, Kenya vil være tilstede på åpningen. Det blir salg av afrikansk mat og musikkinnslag.

Thobias Minzi

Thobias Minzi, Tanzania "Sign Writers" Enamel paint on board, 120 x 80 cm.

I Nordland er vi så heldig at vi denne høsten kan få se afrikansk samtidskunst på tre steder: på Leknes, i Bodø og her i Kabelvåg. Utstillingen er et bidrag til Mangfoldsåret 2008 innen visuell kunst i Nordland.
Fra 24.10 – 09.11.2008 vil det være mulig å se og oppleve afrikansk kunst på Galleri lille Kabelvåg.

Omvisninger for skoleklasser og grupper er mulig å bestille i hele utstillingsperioden, ellers er utstillingen åpen lørdager, søndager og mandager fra 12.00 – 15.00. Det er utarbeidet en lærerveiledning til utstillingen. Det er laget en stor og flott katalog som viser arbeider av alle kunstnerne som deltar på de tre utstillingstedene .

Utstillingen Africa Now gjennomføres i Nordland som et samarbeid mellom Kunstkvarteret i Lofoten,
Kunst i Nordland, Galleri Lille Kabelvåg og Nordland Kunst- og filmfagskole. Utstillingen er støttet av Norsk Kulturråd. Katalog thorupART. Til utstillingsåpningen på Galleri lille Kabelvåg bidrar også Aust-Lofoten vgs. studiested Kabelvåg HS1B og VIO Vågan innvandrer og opplæringssenter. Stor takk til alle.

NRK.
Link til foto av kunsten.
Kunstkvarteret i Lofoten.
Lærerveiledning.


Besøksadresse:
Galleri lille Kabelvåg
Torget
8310 KABELVÅG

 


 

 

post@lillekabelvaag.no