Kuben

Kuben er et prosjekt av Remi Aleksander Hoven. Remi har lagd en Rubisk kube i størelsen 1,2 * 1,2 * 1,2 meter og denne kuben har han rullet i Kabelvågmarka og plassert den på en liten fjelltopp. Ferden med kuben er blitt filmet og vises på Galleri lille Kabelvåg i perioden 9.juni – 9.august.

På galleriet ble det også vist en fotoserie fra ferden. Hvor kuben stårblant store steiner.

Kuben er lagd i mindre kuber av tre. Hver av disse kubene er en unik geografisk posisjon kuben hadde underveis. Disse kubene rommer også et puslespill og dvdfilm. Det 9- delte puslespillet er et komplett kart over ferden.

Kuben
Selve kuben er 180kg og er bygget av Remi Aleksander Hoven og Petter Napstad. Den er blitt rulet over 1000 ganger på ferden langs høyspentledningene i en rett linje gjennom landskapet. Remi endret kurs med 90 grader senere slik at han kom opp på den lille fjelltoppen og plaserte kuben der.