Hans Christian Størmer

Utstillingens fotografier er tatt langs Fjæra i Vågan, Bodø og Fauske kommune, samt i Spania og på høyfjellet i Peru.  Utvalget er tatt i løpet av de 4 siste årene. Tematikk er mikrolandskap med vekt på assosiasjonsmotiver og klassisk komposisjon.

Hans Christian Størmer er født 3. juli 1945 og oppvokst i Svolvær. Han gikk på frimalerkurs hos Odd Helmersen i tenårene.
Utdannet til Sivilarkitekt ved Brooks University, Oxford 1966 – 1972
Diplomoppgave; Arealplan for Svolvær- Kabelvåg området.
Praktisert som arkitekt og prosjektutvikler i Bodø siden 1972.
Arkitekt for flere prosjekter i Vågan, blant annet  Knutmarka hyttegrend og leirskole, Havnekvartalet og Posthuset i Svolvær, samt en del eneboliger i Svolvær og Kabelvåg. Utarbeidet brosjyren Svolvær 2000 tidlig på 90 tallet, etter oppdrag for Vågan kommune, dette som et ide-konsept for Svolvær torg og bebyggelse langs Havnepromenaden.