3 x Arkipelag

Lille Kabelvåg viser utstillingen 3 x Arkipelag som tar for seg skjærgårder/kystlandskap i Barentsregionen, skildret gjennom tre ulike kameralinser og temperament.

Bak utstillingen 3 x Arkipelag finner vi Yulia Solntseva, Kandalaksja, Russland som viser bilder som skildrer kysten ved Kvitehavet. Kenneth Mikko, Haparanda har med bilder fra et prosjekt hvor han samarbeidet med performancekunstnere og fotograferte ulike iscenesettelser i Haparandas skjærgård. Thomas Röjmyr, Kabelvåg er den tredje i gruppa, han viser i denne utstillingen svarthvite dokumentarbilder fra Henningsvær på 70-tallet. Thomas stilte også ut på Galleri lille Kabelvåg sommeren 2006, da med bilder fra Kabelvåg.

Utstillingen 3 x Arkipelag har vært vist på Norrbottens museum, Luleå og i Kandalaksja. Utstillingen blir på Galleri lille Kabelvåg i oktober, før den reiser videre til Haparanda i november.