Meny
Forside
Utstilling
Galleriet
Thor Erdahl
Inger Anne Nyaas
Kabelvåg
Kontakt oss
Linker

English


"20 år etter"

Lørdag 28.mars åpner Åse Ljones, Ida C. Helland-Hansen, Aud Bækkelund, Grethe Hope, Torill Brosten, Birgit Eide og Gunvor Olsen sin utstilling med tittelen 20 år etter.

De gikk i samme klasse på Statens Høyskole for Kunsthåndverk og Design i Bergen fra 1984 til 1989 og har tekstil som felles referanse. I 1999 viste de utstillingen "10 år etter" på Nordnorsk Kunstnersenter og i 1989 hovedfagsutstillingen sin. I år er det 20 år siden de gikk ut fra SHKD og i mars og april vil de vise utstillingen 20 år etter på Galleri lille Kabelvåg.

Birgit Eide, Bergen
Jeg her i flere år vært fascinert av egenskapene til kobbertråden. Den sterke, føyelige og skinnende metalltråden har jeg brukt i veven. Jeg ønsker å jobbe både med den nøye planlagte arbeidsprosessen og det intuitive.

Gunvor Olsen, Bergen
Eg arbeider for tida med former som er klipt ut i filt og sett saman til nettverk/flettverk. Dette gjerd dei ulikesida og dei skal difor fortrinnsvis henga fritt slik at begge sider er synlege.

Grete Hope, Risør
Silke er mitt materiale. I kombinasjon med et geometrisk formuttrykk og fargekontraster dannes mønstre på flaten for så å formes til kropp.

Aud

Aud Bækkelund, Norheimsund
Jeg ønsker å gi fantasien både muligheter og utfordringer. Dette gjelder både meg selv i egen arbeidsprosess, og hvordan jeg håper at arbeidene mine skal framstå ovenfor publikum. Ved å innta en lekende og intuitiv holdning til både teknikk og materialvalg, håper jeg at dette smitter over på publikums opplevelse. Jeg har over flere år arbeidet parallelt med objekter i mindre format og installasjoner.

Torill

Torill Brosten
Jeg har de senere år arbeidet med bilder. Min innfallsvinkel til billedspråket er intuitivt og eksperimenterende. Tematisk og motivmessig ligger uttrykket i grenselandet mellom et abstrakt fabulerende billedspråk og det antydende figurative uten gitt mening. Farge og tekstur er fremtredende og viktige virkemidler i mine arbeider.

Åse

Åse Ljones
Arbeida mine veks fram gjennom ein stille, meditativ og repeterande prosess. Tida, stillheita og ljoset er viktige element i dei ferdige verka, som alle er brodert for hand på lin, som igjen er spent opp på rammer.

Ida

Ida C. Helland-Hansen
Arbeida mine består av fleire lag, - fysisk, av tekstil og ulike papirtypar som eg laminerer saman, deretter trykker og malar  på. Mentalt – som bilde på de lagene tilværelsen består av. Eg liker best å arbeide i storformat.Besøksadresse:
Galleri lille Kabelvåg
Torget
8310 KABELVÅG

 


 

post@lillekabelvaag.no